NETIA

Cenik storitev

Cenik gostovanja

Veselimo se, da vam lahko ponudimo naše gostovanje spletnih strani, ki vam bo omogočilo zanesljivo in učinkovito delovanje vaše spletne strani. Naše gostovanje je prilagojeno, da zadovolji potrebe različnih vrst spletnih strani in strank. Spodaj je pregled naših storitev gostovanja:

Cenik e-mail gostovanja

E-mail gostovanje – prilagojeno le vašim e-poštnim predalom

S pomočjo našega e-poštnega gostovanja boste na enostaven način vzpostavili e-naslov na lastni domeni, do vaših sporočil pa boste lahko dostopali na vseh napravah.

Poleg tega so naši strežniki optimizirani za e-pošto in nadzororavni 24/7. Naše e-poštno gostovanje podpira IMAP(S) / POP3(S) / SMTP, do 25 MB velike priponke ter do 6000 poslanih sporočil / dan.

Cenik storitev

Cenik vzdrževanja spletnih strani

Vzdrževanje spletne strani je pomemben proces, ki omogoča, da vaša spletna stran deluje nemoteno, je varna, posodobljena in optimizirana za dobro uporabniško izkušnjo.
Le z rednim posodabljanje programske opreme vaše spletne strani, ste lahko brez skrbi pred raznimi vdori in zlonamernimi posegi v vašo spletno stran.

Tu je nekaj ključnih dejavnosti pri vzdrževanju spletne strani:

1. Redne varnostne kopije: Redno ustvarjanje varnostne kopije celotne spletne strani, vključno z vsemi podatki, vsebino, slikami in nastavitvami. Če pride do težav, kot je vdor ali izguba podatkov, boste imeli varnostno kopijo, s katero lahko obnovimo vašo spletno stran.

2. Posodabljanje sistema in vtičnikov: Redno posodabljanje vsebine sistema za upravljanje vsebine (CMS), tem in vtičnikov. Posodobitve zagotavljajo izboljšave varnosti, popravke napak, nove funkcionalnosti in boljšo združljivost.

3. Preverjanje delovanja povezav: Redno preverjanje povezav na vaši spletni strani, ali so vse povezave delujoče. Neveljavne ali zlomljene povezave negativno vplivajo na uporabniško izkušnjo in oceno iskalnikov.

4. Optimizacija hitrosti nalaganja: Hitra spletna stran pozitivno vpliva na uporabniško izkušnjo in lahko izboljša vašo uvrstitev v iskalnikih.

5. Spremljanje analitike:  Analitika pomaga prepoznati možnosti za izboljšanje in prilagajanje svoje spletne strani.

6. Posodabljanje vsebine: Osveževanje vsebine ohranja vašo stran zanimivo za obiskovalce in iskalnike ter povečuje možnosti za izboljšanje uvrstitve v iskalnikih.

7. Upravljanje varnosti: Redno spremljanje varnostnih obvestil in izvajanje drugih varnostnih ukrepov, kot je SSL-certifikat.

  • Varnostno posodabljanje vaše spletne strani.
  • Zamenjava ali posodobitev že obstoječe vsebine (zamenjava telefonskih številk, delavnika, naslovov,…).
  • Redno oddajanje novic in novosti vašega poslovanja, posodabljanje referenc.
  • Manjši grafični posegi (izdelava oglasov – bannerjev, praznične okrasitve, …).
  • Dodajanje novih gumbov in pod-strani.

POSTAVITEV REZERVACIJSKEGA SISTEMA BOOKING.COM od 350€

**Svetovanje pri izdelavi spletne strani, je proces, ki vodi do zadanega cilja, torej odzivne in napredne spletne strani.
Naš interes je, da z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, strankam pomagamo na poti skozi izdelavo spletne strani in dolgoročno skrbeti za le to. Naše storitve niso brezplačne, ker je v ospredju načrt perosnalizirane spletne strani s konkretnimi rešitvami za podjetje oz. posameznika.
Pri poslovanju se strogo držimo kodeksa poslovne etike in ne dajemo praznih obljub, ki bi bile v škodo stranke.
Na prvem srečanju bomo skozi pogovor naredili celoviti pregled obstoječe spletne strani ali se pogovorili o izdelavi nove. Šele na podlagi točnih informacij vam pripravimo natančno specificirano ponudbo, sicer bo ponudba zgolj okvirna.
Prvo srečanje (svetovanje), v vrednosti 89,00 evrov je na naše stroške v kolikor se odločite za naše storitve, sicer vam izstavimo račun za 89,00 evrov + plačilo kilometrine (0,39 evra/kilometer), da pokrijemo osnovne nastale stroške.

Cenik je zgolj informativne narave in je odvisen od zahtevnosti in obsega dela.
Cena domene je odvisna od cenovne politike vrhovnega registrarja (registra) za posamezno domensko končnico ter od cenovne politike registrarja. To pomeni, da registrarji domene registrirajo po cenah, ki jih določajo vrhovni registrarji, končnim naročnikom pa jih nudijo po lastno določenih cenah. Zaradi tega prihaja do razlik v ceni tako med različnimi domenskimi končnicami kot tudi med posameznimi registrarji.
DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

NETIA

INITIO, spletne storitve d.o.o.
Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana – Črnuče

TELEFON

040 351 766