NETIA

Izdelava spletnih strani

Veselimo se, da vam lahko ponudimo naše storitve izdelave spletnih strani. Kot specializirano podjetje za oblikovanje in razvoj spletnih strani, smo usposobljeni in izkušeni v ustvarjanju spletnih prisotnosti, ki izpolnjujejo potrebe naših strank.

NETIA

Potek izdelave

Pri izdelavi spletnih strani se osredotočamo na naslednje ključne korake:

1. Načrtovanje:
Začnemo s temeljitim razumevanjem vaših zahtev, ciljev in ciljnega občinstva. Na podlagi teh informacij ustvarimo načrt za vašo spletno stran, ki vključuje strukturo, funkcionalnosti, obliko in uporabniško izkušnjo.
2. Oblikovanje:
Naša ekipa bo ustvarila unikatno in privlačno obliko, ki se bo ujemala z vašo blagovno znamko in komunicirala vaše sporočilo. Pri oblikovanju upoštevamo tudi uporabniško izkušnjo, da zagotovimo intuitiven in prijeten vmesnik
3. Razvoj:
Po potrditvi oblikovanja se lotimo razvoja vaše spletne strani. Uporabljamo najnovejše tehnologije in spletne standarde, da zagotovimo, da je vaša spletna stran tehnično dovršena, hitra in odzivna na različnih napravah.
4. Vsebina:

Določite cilje:
Lahko vam pomagamo vam pri ustvarjanju kakovostne vsebine za vašo spletno stran. To vključuje besedilo, slike, videoposnetke in druge medijske elemente, ki bodo vašo ponudbo predstavili na najboljši možni način.

Najprej se morate odločiti, kakšen je namen vaše spletne strani. Ali želite prodajati izdelke, zagotavljati informacije, pridobivati stranke ali kaj drugega? Jasno določite svoje cilje, da boste lažje usmerili vsebino.

Ciljna publika: Določite, kdo je vaša ciljna publika. Kateri segment ljudi želite doseči s svojo spletno stranjo? Upoštevajte njihove interese, potrebe in jezik ter prilagodite vsebino glede na to.

Ključne besede: Raziskujte ključne besede, ki so povezane z vašo panogo in ciljnimi temami. Uporaba teh ključnih besed v vsebini bo izboljšala vidnost vaše spletne strani na iskalnikih.

Struktura strani: Določite osnovno strukturo svoje spletne strani, vključno z glavnimi kategorijami, podkategorijami in stranmi. To bo olajšalo organizacijo in razporeditev vsebine.

Zanimiva uvodna vsebina: Na domači strani in straneh kategorij pripravite privlačen uvod, ki bo obiskovalcem predstavil vaše podjetje, izdelke ali storitve. Poudarite njihove koristi in prepričajte jih, da nadaljujejo z branjem.

Podrobne informacije: Vsaka kategorija in podkategorija naj vsebuje podrobnejše informacije o izdelkih, storitvah ali temah. Bodite jasni, jedrnati in uporabite preprost jezik, ki ga lahko razumejo obiskovalci.

Klici k akciji: Na vsaki strani vključite klic k akciji, ki spodbuja obiskovalce k želenemu dejanju, na primer nakupu izdelka, prijavi na e-poštni seznam ali izpolnitvi kontaktnega obrazca.

Vključite vizualno vsebino: Uporabite privlačne slike, grafike in videoposnetke, ki bodo dopolnjevali vašo besedilno vsebino. Poskrbite, da so ustrezno optimizirani za spletno uporabo in da se hitro nalagajo.

5. Optimizacija za iskalnike:
Poskrbimo za osnovno optimizacijo vaše spletne strani, da se bolje uvršča na iskalnikih, kot je Google. Uporabljamo ključne metode optimizacije, kot so pravilna uporaba ključnih besed, meta opisi, URL strukturiranje in izboljšanje hitrosti nalaganja strani.
6. Testiranje in odpravljanje napak:
Preden spletno stran objavimo, jo temeljito preizkusimo, da se prepričamo o delovanju vseh funkcionalnosti in odpravimo morebitne napake ali težave.
7. Podpora in vzdrževanje:
Po objavi vaše spletne strani vam lahko nudimo podporo in vzdrževanje. To vključuje varnostne posodobitve, redno vzdrževanje programske opreme in odzivno podporo v primeru težav ali vprašanj.

NETIA

INITIO, spletne storitve d.o.o.
Brnčičeva ulica 13
1231 Ljubljana – Črnuče

TELEFON

040 351 766